Céginfó Hipp International Kapcsolat Impresszum

Tudta-e?

Ismertetők

Gyümölcsvarázs

Gyümölcsvarázs

Újdonság a HiPP Gyümölcsvarázs termékcsalád, amely 100%-ban BIO gyümölcsöket tartalmaz gyermekbarát tasakban. A hozzáadott cukor nélkül készült gyümölcspépekkel változatosabbá teheti a kicsik és a nagyok táplálását. 4-6 hónapos kortól desszertként, tejpéphez keverve, tízóraira vagy uzsonnára fogyasztható.
A termékcsalád tagjai egy kivétellel gluténmentesek.
4 hónapos kortól: Eper-banán almában, Alma-körte-banán, Banán-körte-mangó.
6 hónapos kortól: Szilva-feketeribizli körtében, Körte-banán-kiwi, Alma-banán-málna teljes kiőrlésű gabonával (glutént tartalmaz)

Omega-3

A prebiotikumról és a probiotikumról

Kapcsolat

Kapcsolat

E-mail: info@hipp.hu

Állásfoglalás

Hipp állásfoglalás a Hír TV riportjához (2011.10.11.)


A Hír TV 2011.10.11.-i műsorában az Ausztriában és Magyarországon is kapható "Hipp Vilmoskörte" bébiételt hasonlították össze. Ennek során felvetődik, hogy a magyar termék minősége alacsonyabb lenne az osztrák terméknél.


Ez a feltételezés számunkra érthetetlen, mivel a két " Hipp Vilmoskörte" termék receptúrája csekély mértékben tér el. A receptúra eltérése az ízre és tápanyag értékekre nem gyakorol jelentős befolyást. Valamennyi Hipp bébiétel teljesíti a legmagasabb minőségi követelményeket, függetlenül attól, hogy melyik országban forgalmazzák azt, és a legalkalmasabb a babák hozzátáplálására.


A gyümölcstartalom az osztrák terméknél 95%, a magyar terméknél ezzel szemben 96%. Mindkét termék közel azonos mennyiségű körtevelő és körtelé elegyét tartalmazza. A termékek a jobb kanalazhatósághoz kis mennyiségű, 3-4% rizsdarát és rizskeményítőt tartalmaznak, amelyek az összetevők listájában feltüntetésre kerültek.


A legjobb ízű termékekhez a nyersanyagokat nagy gondossággal választjuk ki. Természetes eredetű nyersanyagok esetén, mint például a körtevelő, vagy a körtelé, az ízben, az állományban kisebb mértékű eltérések nem zárhatók ki, ami a termékekben is jelentkezhet. Az egyes üvegek között eltérések mindig fennállhatnak, ez azonban nem országoktól függ.


A Hír TV szerint laborvizsgálatok azt mutatják, hogy a magyar termék cukortartalma magasabb, mint az a címkén feltüntetésre került. A laborvizsgálat következtetése számunkra nem értelmezhető. A termékben található cukortartalom a gyümölcsök természetes cukortartalmából származik. Sem az osztrák, sem a magyar termék nem tartalmaz hozzáadott cukrot. A termékek jelölése az adott ország törvényi előírásainak megfelel.


Biztosítjuk arról, hogy valamennyi Hipp termékkel szemben azonos szintű minőségi elvárást érvényesítünk. A Hipp  cég márkás termékek több évtizedes tradíciójával rendelkező gyártójaként jelentős tapasztalattal rendelkezik, különösen a nyersanyagok kiválasztása és a minőségirányítás területén. Ön biztos lehet abban, amely terméken a Hipp név látható, abban Hipp minőség rejlik, attól függetlenül, mely országban gyártják.