Céginfó Hipp International Kapcsolat Impresszum

Tudta-e?

Ismertetők

Szilva nektár

Szilva nektár

Napérlelte gyümölcsökből készült ízletes folyadékpótló C-vitaminnal,  amely ömagában vagy HiPP Bébivízzel  hígítva is fogyasztható. A hozzátáplálás megkezdése után több folyadékra van szüksége a babának. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, fogyasztása az egész család számára ajánlott!

Omega-3

A prebiotikumról és a probiotikumról

Kapcsolat

Kapcsolat

E-mail: info@hipp.hu

Minőségellenőrzés

LABORATÓRIUMI ELLENŐRZÉSEK
Bár minden összetevő ellenőrzött forrásból származik, a gyártás során még további ellenőrzést végzünk minden munkafolyamaton, hogy a legmagasabb minőséget biztosítsuk.

Európa egyik legkorszerűbb laboratóriumával rendelkezünk, ahol több mint 260 vizsgálatot végzünk a minőség érdekében.
A termőföld vizsgálatától kezdve a nyersanyag analizálásán át a végtermék ellenőrzéséig minden üveget szigorúan kontrollálunk. Amikor  gazdáink learatják és a HIPP cégnek beszállítják az alapanyagokat, azt gondosan ellenőrizzük. Bármilyen eltérésnél a szállítmányt nem vesszük át.


SZAKEMBEREK ÉS TECHNOLÓGIA
A gyártás során a legmodernebb technikákat alkalmazzuk. Kollégáink szakértelmével kombinálva a gyártást folyamatosan finomítjuk, fejlesztjük, hogy egyre egészségesebbé tegyük termékeinket az Ön gyermeke számára. A modern technológia alkalmazása mellett személyesen is felügyeljük a gyártást.  

 A gyártás folyamatos ellenőrzése
A gyártási sorról rendszeresen mintát veszünk, hogy ellenőrizzük az állagot, a vitamintartalmat, a külső megjelenést és az ízt. Az adatokat folyamatosan dokumentáljuk és összevetjük. Ez segíti a gyártási folyamatok szabályrendszereinek felállítását, a megbízható és állandó minőséget.

Biztonság mindenek előtt
A biztonság a HIPP és az Ön számára is elsődleges fontosságú. Ezért használunk kizárólag új készítésű üvegeket, melyeket az előállító és mi is ellenőrzünk.

Vákuumzár garantálja az üveg megfelelő zárását és a benne lévő étel tisztaságát.  

A származás tökéletes ellenőrzése
Az üveg lezárása után minden kupak egy tételszámot kap. Ennek megfelelően minden üveg ellenőrizhető. A HIPP teljes garanciát vállal minden egyes termékre.

Ön is ellenőrizheti termékeinket
Ön kétféleképpen ellenőrizheti, hogy a termék nem károsodott. A HIPP termék minőségében biztos lehet, amennyiben:
1. a kupak teteje nem nyomható be
2. a kupak nyitáskor kattan.

További információk
Minden üvegen megtalálható egy minőségmegőrzési határidő és egy egyedi azonosítószám.