Céginfó Hipp International Kapcsolat Impresszum

Tudta-e?

Ismertetők

Sárgarépa burgony ...

Sárgarépa burgonyával és vadlazaccal

Újdonság a HiPP Sárgarépa burgonyával és vadlazaccal bébimenü, amely omega-3 zsírsavakat tartalmazó bio repceolajjal készült. A sárgarépa béta-karotinban gazdag, amely az A-vitamin elővitaminja. Pépes állagú, nem tartalmaz hozzáadott sót. Fogyasztása 5 hónapos kortól ajánlott.

Omega-3

A prebiotikumról és a probiotikumról

Kapcsolat

Kapcsolat

E-mail: info@hipp.hu

Gyermek menük - 12 hónapos kortól

Első életévében gyermeke óriási fejlődésen megy keresztül. Ezt a fejlődést az étrendjében is figyelembe kell vennünk. A HiPP Gyermek Menük darabosabbak, mint a Junior Menük, így átmenetet képeznek a felnőtt étkezéshez. A HiPP Gyermek Menük biztosítják gyermeke számára az értékes fehérjéket és a nélkülözhetetlen vasat. A HiPP Menükkel egészségesen táplálja gyermekét, mivel ezek az ételek kizárólag ellenőrzött alapanyagokból készülnek. Ne feledje: a HiPP Gyermek Menük is biohúsból (csirke, borjú, marha) készülnek, melyek a fajtájuknak megfelelő állattenyésztésből származnak.

Megújult húsos menüink többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó repceolajjal készülnek. Az omega-3 zsírsavak szerepet játszanak az agysejtek és az idegsejtek fejlődésében, ezért fontos, hogy gyermekeink rendszeresen fogyasszanak omega-3 zsírsavakban gazdag táplálékokat.

 

Megnevezés Adhatóság BIO Gluténmentes Tejszármazék mentes Kiszerelés
Paradicsomos tészta tengeri hallal 12 hónap       220 g
Zöldséges tészta csirkehússal 12 hónap +   + 220 g
Zöldségtál rizzsel és pulykahússal 12 hónap + + + 220 g
Paradicsomos tészta borjúhússal 12 hónap +   + 220 g
Burgonya zöldbabbal és nyúlhússal 12 hónap   + + 220 g

Amennyiben az állítás az adott termékre vonatkozik,  + jellel jelöljük.
Vásárlás előtt kérjük olvassa el a termékcímkén található információkat!