Céginfó Hipp International Kapcsolat Impresszum

Tudta-e?

Ismertetők

Gyümölcsvarázs

Gyümölcsvarázs

Újdonság a HiPP Gyümölcsvarázs termékcsalád, amely 100%-ban BIO gyümölcsöket tartalmaz gyermekbarát tasakban. A hozzáadott cukor nélkül készült gyümölcspépekkel változatosabbá teheti a kicsik és a nagyok táplálását. 4-6 hónapos kortól desszertként, tejpéphez keverve, tízóraira vagy uzsonnára fogyasztható.
A termékcsalád tagjai egy kivétellel gluténmentesek.
4 hónapos kortól: Eper-banán almában, Alma-körte-banán, Banán-körte-mangó.
6 hónapos kortól: Szilva-feketeribizli körtében, Körte-banán-kiwi, Alma-banán-málna teljes kiőrlésű gabonával (glutént tartalmaz)

Omega-3

A prebiotikumról és a probiotikumról

Kapcsolat

Kapcsolat

E-mail: info@hipp.hu

Tápszerek

A csecsemő számára legjobb táplálék az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Ameddig lehetséges táplálja anyatejjel gyermekét.
Valamennyi HiPP tápszer recept nélkül kapható!

Újdonság! Az anyatejjel kapcsolatos legújabb kutatások ismereteire alapozva, a HiPP táplálkozás-tudományi szakemberei kifejlesztették a csecsemőtápszerek új generációját, a HiPP Combiotik-ot.
 
- Élelmi rosttal (GOS) galakto-oligoszacharid laktózból
- Tejsavkultúrával

A prebiotikumok és probiotikumok jelentőségéről ide kattintva olvashat!

HiPP HA 2 Combiotik Tejalapú Hypoallergén Anyatej-kiegészítő  tápszer
6 hónapos kortól ajánlott hypoallergén anyatej-kiegészítő tápszer, nagymértékben bontott fehérjékkel allergiára veszélyeztetett csecsemők számára. Élelmi rostot és tejsavkultúrát tartalmaz, amelyek segítik a kisbaba egészséges bélflórájának kialakulását és fenntartását! A vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek hozzájárulnak a kicsik kiegyensúlyozott fejlődéséhez.

 

HiPP 2 BIO Combiotik Tejalapú Anyatej-kiegészítő  tápszer
6 hónapos  kortól ajánlott bioalapanyagokból készült anyatej-kiegészítő tápszer, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz. Az élelmi rost és a tejsavkultúra hozzájárul a kisbaba egészséges bélflórájának kialakuláshoz  és fenntartásához.

 

HiPP 3 BIO Combiotik Tejalapú Anyatej-kiegészítő  tápszer
A 10 hónapos vagy annál idősebb babák számára fejlesztettük ki a Hipp 3 BIO Combiotik tápszerünket. A vitaminokat, ásványi anyagokat, többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmazó tápszer a legújabb táplálkozástudományi ismeretek és szakmai állásfoglalások eredményeként jött létre. Az élelmi rost és a tejsavkultúra hozzájárul a kisbaba egészséges bélflórájának kialakuláshoz  és fenntartásához.


HiPP Combiotik Tejalapú Gyermekital  

HiPP Combiotik Tejalapú Junior ital 2+ 

A növésben lévő gyermeknek sok kalciumra, valamint vitaminokra, ásványi anyagokra van szüksége. A legújabb táplálkozástudományi ismereteknek megfelelően különösen figyelni kell a megfelelő D-vitamin-, vas-, jód-, és omega-3 zsírsavbevitelre.
Ezeket a termékeket  gyermekek számára fejlesztettük ki, gyermekek számára javasolt tejalapú italként. A Gyermekital fogyasztása 12 hónapos kortól, a Junior ital 2 éves kortól ajánlott.

 

 

 

 

HiPP Jó éjszakát Tejalapú Anyatej-kiegészítő tápszer rizspehellyel és hajdinával
6 hónapos  kortól ajánlott bioalapanyagokból készült anyatej-kiegészítő tápszer, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz. A hozzáadott gabonaféléknek köszönhetően laktató, így segíti az egész éjszakán át tartó nyugodt alvást. 

 

Megnevezés Adhatóság BIO Gluténmentes Tejszármazék mentes Kiszerelés
Hipp HA 2 Combiotik Tejalapú Hypoallergén Anyatej-kiegészítő tápszer 6 hónap   +   500 g
Hipp 2 BIO Combiotik Tejalapú Anyatej-kiegészítő tápszer 6 hónap + +   600 g
Hipp 3 BIO Combiotik Tejalapú Anyatej-kiegészítő tápszer 10 hónap + +   600 g
Hipp Combiotik Tejalapú Gyermekital 12 hónap +   600 g
Hipp Combiotik Tejalapú Junior ital 2+ 2 év   +   600 g
Jó éjszakát Tejalapú Anyatej-kiegészítő tápszer 6 hónap + +   500 g

Amennyiben az állítás az adott termékre vonatkozik,  + jellel jelöljük.
Vásárlás előtt kérjük olvassa el a termékcímkén található információkat!

 

A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej, a legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben nincs elegendő mennyiségű anyatej és kiegészítésre van szükség, az anyatej-kiegészítő tápszerek alkalmazása előtt olvassa el a csomagoláson lévő tájékoztatót vagy kérdezze meg gyermekorvosát, védőnőjét!

 

Hipp ORS 200 Italok hasmenéses csecsemők, gyermekek részére

A Hipp ORS 200 Italok hasmenéses gyermekeknek készült elektrolit és folyadékpótló különleges táplálkozási célú élelmiszerek, melyek 4 hónapos kortól ajánlottak. A készítmények glutén és tejfehérjementesek!

 

Megnevezés Adhatóság BIO Gluténmentes Tejszármazék mentes Kiszerelés
ORS 200 ital almalével 4 hónap   + + 200 ml
ORS 200 Sárgarépa-rizs ital 4 hónap   + + 200 ml

Amennyiben az állítás az adott termékre vonatkozik, + jellel jelöljük.
Vásárlás előtt kérjük olvassa el a termékcímkén található információkat!