Gyártás és minőség-ellenőrzés
Termékeink gyártása során válogatott összetevőket használunk fel, ezen felül számos minőségi ellenőrzést is végzünk.
Több, mint 260 ellenőrzés
Minden termék több, mint 260 ellenőrzésből álló minőségbiztosítási rendszeren megy keresztül, a talajvizsgálattól kezdve az alapanyag-vizsgálaton keresztül a késztermék teszteléséig. Miután a gazdálkodóink leszüretelik és beszállítják a gyümölcsöket és a zöldségeket, az alapanyagokat széleskörűen megvizsgáljuk. Csak azokat a nyersanyagokat használjuk fel, amelyek az előzetesen vett minták alapján megfelelnek a vizsgálati határértékeknek.
A HiPP laboratóriuma Európa legjobbjai között
Laborunk technikai berendezése több, mint 1000 féle lehetséges szermaradványt képes kiszűrni, méghozzá olyan kis mennyiségben is, mint például egy csipet só egy 25 méteres úszómedencében.