HiPP tápszerkutatások
Ebben a menüpontban a HiPP, tápszerekkel kapcsolatos kutatásokat mutatjuk be. Átfogó tájékoztatást kaphat a tápszerekkel foglalkozó kutatásainkról.
A jelenlegi vizsgálat alátámasztja a hidrolizált csecsemőtápszer allergiát megelőző hatását
A tehéntejallergia (CMA) a csecsemők és kisgyermekek egyik leggyakoribb táplálékallergiája.
HiPP COMBIOTIK® pozitív hatást mutat a bél mikrobióta profiljára
A GOLF tanulmányok a a pre- és probiotikumokat tartalmazó tápszerek biztonságosságát és hatásait vizsgálta.
A metaanalízis megerősíti az L. fermentum pozitív hatását a csecsemők gyomor-bélrendszeri fertőzéseivel szemben
A Limosilactobacillus fermentum CECT5716 egy probiotikus bacillus törzs.
A tanulmány megerősíti a HiPP Probiotikum biztonságosságát
L. fermentum és galaktooligoszacharid a csecsemőtápszerekben.
Fehérjecsökkentett HiPP Pre BIO COMBIOTIK®
BeMIM tanulmány bizonyítja a biztonságosságot és az alkalmasságot
A HiPP Junior tej hozzájárul az egészséges D-vitaminszint fenntartásához a téli hónapokban is
Manapság már a kisgyermekek is D-vitamin hiányosak.
A GOS-t és L. fermentum hereditum®-ot tartalmazó tápszerek biztonságossága és előnyei
A GOLF 1 és GOLF 2 vizsgálatok alapján biztonságosnak és jól tolerálhatónak bizonyult.